Onze behandelingen & verzorgingen

Sanitas biedt diverse behandelingen aan voor haar, voor hem en voor jongeren. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest. Na het uitvoeren van een grondige huiddiagnose, kan Anne-Lies u een professioneel advies geven over de correcte toepassing van de beste bij uw huid passende producten.

Klik op de categorie die bij jou past en ontdek onze verzorgingen voor jou.


Jongeren met studentenkaart krijgen 10% korting.

LICHAAMSMASSAGE (dames/heren)

Als je behoefte hebt aan een echt moment van ontspanning, dan is deze professionele lichaamsmassage echt iets voor jou.

 

Samen maken we een keuze uit verschillende oliën met geurende essences zodat de massage helemaal is afgestemd op wat jij nodig hebt en waar jij van houdt.

 

Een volledige lichaamsmassage duurt 60 minuten, maar je kan ook kiezen voor een lokale massage van 30 minuten.


Duur: 30 – 60 min.
Prijs: € 57 – € 89


maak een afspraak

HANAKASUMI

Hanakasumi is een lichaamsbehandeling die geïnspireerd is door Japanse badrituelen en in het teken van de kersenbloesem staat. Omhuld door Aziatische geuren geniet je van een ontspannend lichaamsritueel!

De behandeling begint met een lichaamspeeling op basis van kersenbloesem en rijstpoeder, waarbij oneffenheden en dode huidcellen met speciale Japanse doekjes worden verwijderd.
Op hetzelfde moment ontvang je een ontspannende voetmassage.


Duur: 60 min.
Prijs: € 77


maak een afspraak

HOT LAVA STONE MASSAGE (dames/heren)

Een Hot Lava Stone massage is een unieke ervaring!

 

Door de combinatie van warmte, de druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën ervaar je een sensatie van lichaam en geest!

 

Een volledige Hot Stone massage duurt 75 minuten, maar je kan ook kiezen voor een lokale massage van 45 minuten.


Duur 45 – 75 min.
Prijs: € 71 – € 110


maak een afspraak

PAKKING LICHAAM

Professionele behandeling die uw lichaam en geest in evenwicht brengen terwijl ze tegelijkertijd werken aan wat uw figuur nodig heeft.

Elke pakking wordt vooraf gegaan door een peeling van het lichaam.

  • Versteviging
  • Remodellering
  • Hydratatie
  • Een modellerende massage
  • Antistress
  • Afvalstoffen verwijderen
  • Lichter gevoel in de benen

Duur: 60′

Prijs: € 70


maak een afspraak

PEELING LICHAAM

Een natuurlijke peeling met geurige oliën uit plantenextracten verzachten en vernieuwen de huid.

Vervolgens wordt het lichaam gevoed met een intensieve hydraterende bodymilk die de huid beschermt, zacht en soepel maakt.


Duur: 30′

Prijs: € 37


maak een afspraak

Onze producten

Sanitas werkt enkel met de beste producten. Deze zijn te verkrijgen in het schoonheidssalon.

Germaine de Capuccini, behorende tot de Top 5 van de internationale cosmeticamerken, heeft een zeer uitgebreide productenlijn voor de dagelijkse verzorging van de huid. De Germaine de Capuccini producten zijn niet getest op dieren, en als enige cosmeticamerk ter wereld heeft Germaine de Capuccini 4 kwaliteitsnormen, namelijk de ISO-, ECO- en Farmacie norm alsook de norm voor vermindering van de CO2-uitstoot. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest.

Onze exclusieve cosmetica verwennen vrouwen in meer dan 70 landen. ARTDECO is nu beschikbaar in ongeveer 8000 schoonheidsinstituten, 7800 parfumerieën, en 100 Duty Free shops overal ter wereld. In de lijst van de 100 grootste cosmetica verkopers staat ARTDECO op de 76ste plaats, en is dus zo aardig op weg om een wereldspeler te worden.  
Als Silvia Troska meer dan 30 jaar geleden in de VS het Naildesign ontdekte, was deze kunstnageltechniek nog volledig onbekend in Europa. De zakenvrouw in haar herkende echter direct het onvoorstelbare potentieel van het idee, om met het gebruik van gels, penselen, vijlen en sjablonen zoveel mogelijk diverse vormen en lengtes van vingernagels te creëren en bekwaamde zich direct ter plaatse in deze technieken. Teruggekeerd in Duitsland lukte het haar hierdoor om tot Naildesign-voorloper te worden, wat haar vandaag nog steeds tot Queen of Nails maakt.
Gecreëerd in 1946 in Monaco door Paul Lacroix en Henri Mas, zijn de laboratoria Asepta één van de leiders in Dermo-Pharmacie en Podologie. Ontworpen en volledig vervaardigd in het Prinsdom van Monaco, genieten de ASEPTA-producten van de recentste vooruitgang van de cosmetologie. Het laboratorium heeft vandaag ongeveer 150 personen in dienst en exporteert 50% van zijn productie. Dankzij deze groei, zijn er verschillende dochtermaatschappijen ontstaan met name in Duitsland, Zwitserland, België, Tunesië, Canada en in de Verenigde Staten.

Hier kunnen wij je ook mee helpen

LPG Endermologie ®

Ook last van cellulite? Je kan bij Sanitas terecht voor LPG endermologie® voor het hele lichaam, zelfs het gelaat.

lees hier meer

Arrangementen

Laat je je graag eens verwennen van kop tot teen? Bekijk dan zeker onze arrangementen en ga volledig ontspannen terug naar huis.

ontdek alle arrangementen

IN DE KIJKER

WINTER

ondek alle promoties

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Verzend- en leveringsbeleid - Ontwerp en ontwikkeling door Studio Han