Onze behandelingen & verzorgingen

Sanitas biedt diverse behandelingen aan voor haar, voor hem en voor jongeren. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest. Na het uitvoeren van een grondige huiddiagnose, kunnen Anne-Lies en Ann u een professioneel advies geven over de correcte toepassing van de beste bij uw huid passende producten.

Klik op de categorie die bij jou past en ontdek onze verzorgingen voor jou.


Jongeren met studentenkaart krijgen 10% korting.

MAQUILLAGE DAG

Jeugdige maquillage

 

+ leuke tips


Duur: 15′
Prijs: € 18


maak een afspraak

MAQUILLAGE DAG

Een droom van kleuren, uw kleuren die perfect bij u passen!

De maquillageproducten van Artdeco geven kleur aan uw schoonheid.
Een breed scala aan producten voor iedere vrouw en voor ieder moment van de dag.
Losse en compacte poeders in verschillende tinten, vele kleuren oogschaduw, lipsticks die u mooi maken en verzorgen, mascara om uw blik meer effect te geven!


Duur: 30′
Prijs: € 19


maak een afspraak

MAQUILLAGE FEEST

Een dagmaquillage met een feestelijk tintje!


Duur: 30′
Prijs: € 35


maak een afspraak

BRUIDSMAQUILLAGE

Voor een “schitterende” huwelijksdag!

Tot in de puntjes verzorgd op de belangrijkste dag van je leven.

  • gelaatsverzorging
  • handverzorging
    – nagelverzorging
    – paraffinebad
    – lakken van de nagels
  • op de ‘grote dag’ een Feestmaquillage voor de bruid!

Duur: 45′
Prijs: € 55


maak een afspraak

PERMANENTE MAKE UP

Wat is permanent Make-up?

Permanent Make-up is het inbrengen van kleurenpigmenten in de bovenste huidlagen en zijn voor 100% veilig en hypoallergeen.

Permanent Make-up zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de ogen, de wenkbrauwen en de lippen. Ook zonder aanvullende make-up zal men er steeds mooi en verzorgd uitzien.


Prijs volgens locatie:
ogen volledig, ogen onder of boven, wenkbrauwen, lippen


maak een afspraak

Onze producten

Sanitas werkt enkel met de beste producten. Deze zijn te verkrijgen in het schoonheidssalon.

Germaine de Capuccini, behorende tot de Top 5 van de internationale cosmeticamerken, heeft een zeer uitgebreide productenlijn voor de dagelijkse verzorging van de huid. De Germaine de Capuccini producten zijn niet getest op dieren, en als enige cosmeticamerk ter wereld heeft Germaine de Capuccini 4 kwaliteitsnormen, namelijk de ISO-, ECO- en Farmacie norm alsook de norm voor vermindering van de CO2-uitstoot. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest.

Onze exclusieve cosmetica verwennen vrouwen in meer dan 70 landen. ARTDECO is nu beschikbaar in ongeveer 8000 schoonheidsinstituten, 7800 parfumerieën, en 100 Duty Free shops overal ter wereld. In de lijst van de 100 grootste cosmetica verkopers staat ARTDECO op de 76ste plaats, en is dus zo aardig op weg om een wereldspeler te worden.  
Als Silvia Troska meer dan 30 jaar geleden in de VS het Naildesign ontdekte, was deze kunstnageltechniek nog volledig onbekend in Europa. De zakenvrouw in haar herkende echter direct het onvoorstelbare potentieel van het idee, om met het gebruik van gels, penselen, vijlen en sjablonen zoveel mogelijk diverse vormen en lengtes van vingernagels te creëren en bekwaamde zich direct ter plaatse in deze technieken. Teruggekeerd in Duitsland lukte het haar hierdoor om tot Naildesign-voorloper te worden, wat haar vandaag nog steeds tot Queen of Nails maakt.
Gecreëerd in 1946 in Monaco door Paul Lacroix en Henri Mas, zijn de laboratoria Asepta één van de leiders in Dermo-Pharmacie en Podologie. Ontworpen en volledig vervaardigd in het Prinsdom van Monaco, genieten de ASEPTA-producten van de recentste vooruitgang van de cosmetologie. Het laboratorium heeft vandaag ongeveer 150 personen in dienst en exporteert 50% van zijn productie. Dankzij deze groei, zijn er verschillende dochtermaatschappijen ontstaan met name in Duitsland, Zwitserland, België, Tunesië, Canada en in de Verenigde Staten.

Hier kunnen wij je ook mee helpen

LPG Endermologie ®

Ook last van cellulite? Je kan bij Sanitas terecht voor LPG endermologie® voor het hele lichaam, zelfs het gelaat.

lees hier meer

Arrangementen

Laat je je graag eens verwennen van kop tot teen? Bekijk dan zeker onze arrangementen en ga volledig ontspannen terug naar huis.

ontdek alle arrangementen

IN DE KIJKER

alle producten die we op dit moment extra in de schijnwerper willen zetten, alsook behandelingen en arrangementen

ondek alle promoties

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Verzend- en leveringsbeleid - Ontwerp en ontwikkeling door Studio Han