Het laatste nieuws uit Sanitas!


Jongeren met studentenkaart krijgen 10% korting.

Live the spring, live the beauty

Met onze ‘Live the spring, live the beauty’ actie maak je je helemaal klaar voor de lente. Je huid herleeft door het gebruik van enkele zorgvuldig uitgekozen crèmes en emulsies. De O2 oogcrème youthfull Activating oxygenating (ter waarde van € 57) krijg je er gratis bij!

Zo ga je met een frisse blik (ja weg met die wallen!) de zonnige periode van het jaar in. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en zorgen voor een stralende en gezonde huid.

Ontdek de producten en geniet van deze korting! >

YOU ARE UNIQUE

Elke vrouw is uniek!
En dat vieren we met de ‘you are unique’ actie.

Als je de Repair Night Progress booster koopt (het ideale serum om het anti-stressvermogen van je huid te boosten), krijg je van ons niet 1, maar 2 cadeaus! De Intensive Recovery Cream herstelt en beschermt je huid en je krijgt er een elegante toilettas met de boodschap ‘you are unique’ bovenop.

 

Naar de actie >

Zonneproducten in de kijker

  • T Sun: 48 H TAN ACTIVATOR 150 ML
    De perfecte bondgenoot voor wie snel en veilig een mooie bruine kleur wil. Het versnelt het bruiningsproces en zorgt ervoor dat je je kleur langer kan houden. Het voorkomt ook tekenen van veroudering. Kortom, je huid wordt optimaal voorbereid op blootstelling aan de zon én je krijgt een prachtige bruine kleur!
  • EASY & FRESH 200 ML
    Ben je op zoek naar een hoge bescherming zonder zichtbare sporen, dan is dit product je beste vriend! De SPF 50 heeft een ultralichte frisse textuur, is waterbestendig en gemakkelijk aan te brengen. Bovendien heeft het een krachtige antioxiderende en kalmerende werking.Ontdek ze hier >
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Verzend- en leveringsbeleid - Ontwerp en ontwikkeling door Studio Han