Sanitas

Alles begon ruim 35 jaar geleden, toen Lieve Cortens, echtgenote van
Dr. Roger Schoolmeesters, verpleegster en tevens ook de mama van Anne-Lies, Sanitas oprichtte rond 1984. Zij was de bezielster van Sanitas en begon destijds als pedicure in Gelrode.
Het begin van een mooi verhaal.

Wie zijn wij?

Anne-Lies Schoolmeesters

Anne-Lies startte, na het behalen van haar diploma Regentaat Schoonheidszorgen in Gent, als zaakvoerder van Sanitas te Gelrode.

 

Vandaag is Anne-Lies de drijvende kracht achter Sanitas en ontvangt ze jullie dagelijks met steeds dezelfde gedrevenheid en passie voor haar vak.

 

Je kan vandaag bij Anne-Lies terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, alsook voor LPG endermologie® en professionele Lightskin huidanalyses.

 

Anne-Lies is tevens een certified ‘Kanker Beauty Professional’ bij het Institute for Professional Care vzw. Kankerpatiënten zijn dus bij haar in professionele handen voor o.a. een herbalanceringsmassage.


lees meer over Kanker & Beauty

Ann Jacobs

Ann maakt reeds van bij het begin deel uit van het vaste Sanitas-team, waar zij al ruim 35 jaar het vertrouwde gezicht is voor heel wat trouwe klanten.

 

Met haar jarenlange ervaring en haar warme persoonlijkheid kan je bij Ann terecht voor de hele waaier aan schoonheidsbehandelingen en Lightskin huidanalyses, en staat ze jou bij met professioneel advies.

 

Ann bezorgt jou bij Sanitas een rustgevend en ontspannen moment!

Wat Sanitas zo speciaal maakt

Na ruim 30 jaar is Sanitas een begrip in Gelrode en (ver) daarbuiten.

 

Met evenveel ervaring kan je bij Anne-Lies en Ann terecht voor meer dan die professionele verzorgingen, zij willen graag ook in alle discretie en met veel empathie een luisterend oor voor je zijn, terwijl zij je dag in dag uit met evenveel enthousiasme en passie bijstaan met raad en daad.

 

Een momentje bij Sanitas vertoeven is een momentje van rust en ontspanning. Welkom bij Sanitas, welkom bij Anne-Lies en Ann.    

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Verzend- en leveringsbeleid - Ontwerp en ontwikkeling door Studio Han