Kanker Beauty Professional

Kanker Beauty Professional

Kanker Beauty Professional

Als schoonheidsspecialiste volgde Anne-Lies in 2016 – 2017 een jaaropleiding aan het UZ Leuven Campus Gasthuisberg, die haar wegwijs maakte in de problematiek van de ziekte kanker. Zij studeerde af met grootste onderscheiding, en in september 2017 kreeg ze van het gerenommeerde IFPC het kwaliteitslabel “Kanker Beauty Professional”.

Als Kanker Beauty Professional schoolt Anne-Lies zich jaarlijks bij om nieuwe evoluties inzake behandeling van mensen met kanker op de voet te volgen, zo kan ze steeds een optimale en aangepaste verzorging geven.

Zo leerde zij in het ziekenhuis tal van aspecten van de ziekte waaronder: wat is kanker, en wat zijn de nevenwerkingen van de diverse behandelingen? Hygiënische maatregelen bij verzorging. Communicatie & psychosociale aspecten en palliatieve zorgen, EHBO, etc.

Neem contact op

Aanbod

Beauty & Kanker aanbod

Anne-Lies bespreekt met jou je persoonlijke wensen, en past haar behandelingen hierop aan.
Gelaatsverzorging met nek- en schoudermassage, gelaatsverzorging met rug-, nek- en voetpakking of een volledige behandeling op maat. 
Afhankelijk van je persoonlijke wensen, je fysieke toestand en je mobiliteit zijn andere (combinaties van) behandelingen, bij Sanitas of bij jou thuis, bespreekbaar.
Neem hiervoor contact op met Anne-Lies.

Neem contact op
Beauty & Kanker aanbod
Inloophuis Leuven

Inloophuis Leuven

Inloophuis Leuven

Als toegewijde Kanker Beauty professional, biedt Anne-Lies tederheid en expertise in gelaatsverzorgingen bij Inloophuis Leuven. Te midden van warmte en begrip, ontvangen mensen getroffen door kanker ondersteuning, informatie en een zorgzaam toevluchtsoord voor hun welzijn. Het Inloophuis is een gastvrije plek waar lotgenoten samenkomen, activiteiten delen en zich omringen met begrip en liefdevolle zorg. Een warme ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Een actief steunpunt waar je vragen en zorgen kan delen. 

Inloophuis Leuven bevindt zich in het hart van Leuven, in de Koning Leopold I-straat 33, tussen de Bondgenotenlaan en het Ladeuzeplein.
De deur staat open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30u tot 17.30u, op woensdag en zaterdag van 9.30u tot 13u.

Neem contact op Meer info

Inloophuis Leuven

Een warme ontmoetingsplek. Een actief steunpunt.

'n witte roos

VZW ‘n witte roos

Na het behalen van haar diploma ‘KANKER BEAUTY PROFESSIONAL’ aan het Institute for Professional Care vzw, besloot Anne-Lies zich, naast haar activiteiten bij Sanitas, ook als vrijwilliger ten dienste te stellen op de afdeling Oncologie van het UZ Leuven Campus Gasthuisberg.

Daar wil zij de kankerpatiënten een aangename tijd bezorgen door middel van een herbalanceringsmassage. Dit is een speciale massagetechniek waarbij zachte strelingen en aanrakingen zonder druk op bloed of lymfesysteem uitgevoerd worden. Deze massage geeft de patiënt de kans om alles even te vergeten en enkel maar te genieten. Het algemeen welzijn en welbehagen wordt hierdoor bevorderd (vermindering van angstgevoelens, verbetering van slaapproblemen,…)  en kan op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd.

Neem contact op Meer info
VZW ‘n witte roos

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier hoe we je kunnen helpen.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact op.

E-mail is niet correct.

We gebruiken jouw gegevens alleen om je vrijblijvend te contacteren om te kijken of we een behandeling op maat kunnen bieden.