Sanitas

Sanitas

Sanitas

Alles begon ruim 35 jaar geleden, toen Lieve Cortens, echtgenote van Dr. Roger Schoolmeesters, verpleegster en tevens ook de mama van Anne-Lies, Sanitas oprichtte rond 1984. Zij was de bezielster van Sanitas en begon destijds als pedicure in Gelrode. Het begin van een mooi verhaal.

Anne-Lies startte, na het behalen van haar diploma Regentaat Schoonheidszorgen in Gent, als zaakvoerder van Sanitas te Gelrode. Vandaag is Anne-Lies de drijvende kracht achter Sanitas en ontvangt ze jullie dagelijks met steeds dezelfde gedrevenheid en passie voor haar vak. Je kan vandaag bij Anne-Lies terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, alsook voor LPG endermologie® en professionele Lightskin huidanalyses. Anne-Lies is tevens een certified ‘Kanker Beauty Professional’ bij het Institute for Professional Care vzw. Kankerpatiënten zijn dus bij haar in professionele handen voor o.a. een herbalanceringsmassage.

Ons verhaal

Kanker Beauty Professional

Sanitas biedt speciale behandelingen aan voor mensen die te maken hebben met kanker, fibromyalgie, spierziektes en andere gerelateerde aandoeningen.

De zorgvuldig ontwikkelde behandelingen zijn gericht op het verbeteren van het welzijn, met bijzondere aandacht voor de specifieke behoeften en comfort. Bij ons vind je de zorg en expertise die je verdient, zodat je je op jouw best kunt voelen, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

De behandelingen worden aangepast aan jouw wensen en kunnen zowel in ons instituut als op locatie plaatsvinden.

Kanker Beauty Professional
Vrijwilliger witte roos

Sanitas

Vrijwilliger witte roos

Anne-Lies als vrijwilliger bij de vzw ’n witte Roos
Na het behalen van haar diploma ‘KANKER BEAUTY PROFESSIONAL’ aan het Institute for Professional Care vzw, besloot Anne-Lies zich, naast haar activiteiten bij Sanitas, ook als vrijwilliger ten dienste te stellen op de afdeling Oncologie van het UZ Leuven Campus Gasthuisberg.

Daar wil zij de kankerpatiënten een aangename tijd bezorgen door middel van een herbalanceringsmassage. Dit is een speciale massagetechniek waarbij zachte strelingen en aanrakingen zonder druk op bloed of lymfesysteem uitgevoerd worden. Deze massage geeft de patiënt de kans om alles even te vergeten en enkel maar te genieten. Het algemeen welzijn en welbehagen wordt hierdoor bevorderd (vermindering van angstgevoelens, verbetering van slaapproblemen,…)  en kan op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd.