Ga voor de superster!

NIEUWS

Ga voor de superster!

Voeg de superster onder de vitamines, vitamine C, toe aan je dagelijkse huidroutine. Het effect van het anti-aging schild is zelfs groter dan met voeding of vitaminesupplementen. Je krijgt een stralende huid, het hele jaar door. Tijdens deze winterperiode herstelt het de helderheid van je huid. In de lente wist het alle sporen van vermoeidheid. In de zomer is het de ideale bescherming tegen veroudering door de zon, en tijdens herfstige dagen zorgt het voor een fris en glanzend effect. 

Welke superster kies ik? 

Een krachtige booster is de Timexpert Radiance Pure C10, perfect voor alle huidtypes. Het vermindert hyperpigmentatie met 85%, vertraagt tekenen van veroudering zoals een droge en slappe huid, en verbetert de stevigheid, glans en gelijkmatigheid van de huid. En bovendien stimuleert het de natuurlijk energie, wat het bijzonder geschikt maakt voor een doffe en gestreste huid

Het resultaat na 2 weken? Een 100 % jongere en stralende huid! Tot 15 februari is er 10% korting op alle producten Vit C+ of 20% korting op het Pure C10 serum bij aankoop van een Timepert Radiance C+ dagcrème of -emulsie.

Wacht niet te lang!

Shop nu Schrijf je in op onze nieuwsbrief